Ghinion pentru un tânăr din Capitală care a vrut să plătească chiria din bani furaţi. Momentul în care a fost încătuşat (VIDEO)

Un hoţ a fost prins în flagrant, în timp ce a pătruns într-o cafenea din centrul Capitalei. Dacă prima dată norocul i-a surâs, atunci, a doua oară a dat nas în nas cu oamenii legii.

Ieri, aproape de miezul nopţii, agenţii unei paze particulare au fost alertaţi de declanşarea alarmei instalată în local de agrement.

Ajunşi la faţa locului, agenţii unei paze particulare au început să verifice imobilul. La un moment dat, de la etajul doi al clădirii s-au auzit zgomote. Apropiindu-se, agenţii de pază au dat peste individ, care stătea ascuns după o tejghea.

Tipul a fost încătuşat. Potrivit şefului Serviciului de Securitate Internă al firmei respective de pază, Diana Timciuc, suspectul nu este la prima abatere de la lege. Prima dată, acesta ar fi pătruns în interiorul aceluiaşi local săptămâna trecută, de unde ar fi sustras peste 30 de mii de lei.

În faţa camerei de filmat, individul a recunoscut că a pătruns în interior cu scopul de a fura bani, pentru a-şi putea achita gazda şi alte datorii. Pe de altă parte, însă a negat cu vehemenţă că, acum câteva zile, ar mai fi intrat în cafenea.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu