Ghinion pentru mai mulți șoferi moldoveni aflați în vacanță în Ucraina. S-au trezit fără numere de înmatriculare și cu amenzi impunătoare

Embed:

Ghinion pentru mai mulți șoferi moldoveni aflați în vacanță în orașul Odesa din Ucraina. Șoferii s-au trezit fără numere de înmatriculare la mașini. Incidentul s-a petrecut într-o parcare din orașul ucrainean care este situat pe malul mării.

Mai multe, poliția de patrulare din Ucraina au oprit toate mașinile care nu aveau plăcuțe de înmatriculare, iar șoferii s-au ales cu amenzi impunătoare.

PUBLIKA.MD reamintește că în această lună, mai multe grupuri de moldoveni care au mers la odihnă în Ucraina, au rămas fără numere la mașini şi acte. Turiştii şi-au parcat automobilele lângă hotelurile în care erau cazaţi, iar când s-au întors de la plajă, acestea nu mai erau.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu