GHINION pentru doi tâlhari din Bălţi! Au plecat cu mâinile goale, iar în scurt timp au fost ARESTAŢI

Atac tâlhăresc la Bălți. Poliția a reținut doi bărbați de 22 și 29 de ani, fiind suspectați că noaptea trecută au dat buzna în casa unei femei, au bătut-o și au încercat să-i sustragă banii. Ghinion, însă, hoții au plecat cu mâinile goale, iar în scurt timp au fost reținuți de poliție.

Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopții. Victima de 62 de ani era de una singură în casă. Ea spune că a auzit cum cineva trăgea de ușă ca să intre și a început să strige după ajutor.

"Eu dormeam, am auzit ușa. Am aprins lumina și am ieșit afară. Unul fuga a venit spre mine, a dat căldările astea peste mine ca eu să nu fug, dar eu am reușit să strig. Vecinul a auzit. Au vrut bani. M-au întrebat unde-s banii", a mărturisit victima Galina Sîrbu. 

Femeia spune că hoții nu au atacat-o întâmplător. Ea spune că sora ei, care a locuit până nu demult acolo, obișnuia să dea bani cu împrumut.

"Sora toată vremea le împrumuta, ei s-au gândit poate că ea mi-a lăsat și mie ceva. Dar eu nu aveam cu ce să o înmormântez, ea a împrăștiat toți banii", a spus Galina Sîrbu. 

Vecinii femeiei au alergat să vadă ce s-a întâmplat și au speriat hoții. Ei pun că au reușit să-l recunoască pe unul din făptași. Acesta era un vecin de-al lor, care recent a ieșit din detenție, unde și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare.

Poliția a reținut făptașii. În acest caz a fost inițiat un dosar penal.

"Având fețele acoperite, acestea au pătruns în casa unei locuitoare a municipiului Bălți în vârstă de 62 de ani. Poliția a inițiat o cauză penală în baza articolului 188, aliniatul doi Cod Penal pentru tălhărie.Persoanele suspecte riscă privațiune de libertate de la opt la zece ani", a declarat ofițerul de presă al IP Bălți, Olga Bejenaru. 

Suspecții au fost reţinuți pentru 72 de ore. Potrivit poliției ambii au antecedente penale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu