GHINION pentru doi tâlhari din Bălţi! Au plecat cu mâinile goale, iar în scurt timp au fost ARESTAŢI

Atac tâlhăresc la Bălți. Poliția a reținut doi bărbați de 22 și 29 de ani, fiind suspectați că noaptea trecută au dat buzna în casa unei femei, au bătut-o și au încercat să-i sustragă banii. Ghinion, însă, hoții au plecat cu mâinile goale, iar în scurt timp au fost reținuți de poliție.

Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopții. Victima de 62 de ani era de una singură în casă. Ea spune că a auzit cum cineva trăgea de ușă ca să intre și a început să strige după ajutor.

"Eu dormeam, am auzit ușa. Am aprins lumina și am ieșit afară. Unul fuga a venit spre mine, a dat căldările astea peste mine ca eu să nu fug, dar eu am reușit să strig. Vecinul a auzit. Au vrut bani. M-au întrebat unde-s banii", a mărturisit victima Galina Sîrbu. 

Femeia spune că hoții nu au atacat-o întâmplător. Ea spune că sora ei, care a locuit până nu demult acolo, obișnuia să dea bani cu împrumut.

"Sora toată vremea le împrumuta, ei s-au gândit poate că ea mi-a lăsat și mie ceva. Dar eu nu aveam cu ce să o înmormântez, ea a împrăștiat toți banii", a spus Galina Sîrbu. 

Vecinii femeiei au alergat să vadă ce s-a întâmplat și au speriat hoții. Ei pun că au reușit să-l recunoască pe unul din făptași. Acesta era un vecin de-al lor, care recent a ieșit din detenție, unde și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni similare.

Poliția a reținut făptașii. În acest caz a fost inițiat un dosar penal.

"Având fețele acoperite, acestea au pătruns în casa unei locuitoare a municipiului Bălți în vârstă de 62 de ani. Poliția a inițiat o cauză penală în baza articolului 188, aliniatul doi Cod Penal pentru tălhărie.Persoanele suspecte riscă privațiune de libertate de la opt la zece ani", a declarat ofițerul de presă al IP Bălți, Olga Bejenaru. 

Suspecții au fost reţinuți pentru 72 de ore. Potrivit poliției ambii au antecedente penale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »