GHINION pentru doi moldoveni care s-au pornit în Germania pentru a-şi găsi de lucru. SĂ NU PROCEDAŢI LA FEL

Au vrut să-şi găsească locuri de muncă în străinătate cu cărţi de identittae false. Ghinion, însă, cei doi moldoveni au fost deconspiraţi în punctul de trecere Albiţa. 

În primul caz, pentru verificări s-a prezentat pentru a intra în România, un moldovean de 24 de ani, care era pasger într-un Opel Zafira, înmatriculat în Republica Moldova.

O oră mai târziu, în același punct de trecrere a frontierei s-a prezentat pentru a intra în ţară moldoveanul Oleg C, în vârstă de 38 de ani, pasager într-un Volkswagen, înmatriculat în România.

În urma verificărilor, în portmoneul lui Vitalie J. și în geanta lui Oleg C., a fost găsită o carte de identitate cu însemnele autorităţilor bulgare, respectiv, o carte de identitate cu însemnele autorităților române, pe care erau imprimate fotografiile acestora. Ambele erau false. 

Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă în Germania şi urmau să se folosesască de cărţile de identitate false pentru a găsi câte un loc de muncă pe teritoriul acestui stat.

Totodată, bărbați au spus că au procurat documentele de la persoane din municipiul Chișinău, ale căror date nu le cunosc, plătind suma de 100 de euro, respectiv, 200 euro.

Cercetările continuă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu