GHINION de 8 martie pentru un bărbat. O amantă L-A MUŞCAT DE PENIS în faţa soţiei sale (VIDEO)

Embed:

Un caz mai puţin obişnuit a avut loc de 8 martie în Capitală. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost muşcat de... penis. Incidentul s-a produs într-un parc din Chişinău. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, iar bărbatul rănit este bănuit că ar fi obligat-o pe tânără să întreţină relaţii sexuale

Totul a început cât se poate de obişnuit, la un picnic. Bărbatul a sărbătorit împreună cu soţia şi mai mulţi prieteni. După ce au încheiat distracția, soția a plecat să ducă prietenii acasă. Tânărul a rămas pe malul unui lac şi a încercat să-şi scurteze aşteptarea. Când a revenit, femeia şi-a surprins soţul cu o altă tânără. Chiar dacă nu şi-a putut ascunde supărarea, ea a reuşit să depăşească momentul delicat şi a chemat ambulanţa.

- Da, doamne ferește. Noi am crezut că s-a răsturnat ceva. Striga aiurea, că el zicea... mai repede că moare. Dar eu am zis să nu strige că nu moare nimeni", a zis o angajată a spitalului.

Soția înşelată a spus că îşi va ierta soţul.

"A făcut ce a avut de făcut. Ce faceți voi toți bărbații. - Ce anume? - Nuștiu, urmează și eu să îl întreb ce a făcut. - Dacă a fost la prostituate o să îl iertați? - Da. - De ce? - Pentru că îl iubesc", a spus soţia bărbatului rănit.

În apărarea soției bărbatului a sărit o altă femeie.

"Să nu se ducă la prostituate. Să se sature de ale noastre. Ea tot e bună. Când a fost fată mare i-a plăcut, acuma se duce la alta", a spus femeia.

Imediat după ce i-au fost acordată asistenţă medicală, bărbatul a fost reţinut de poliţie şi este cercetat pentru agresiune fizică şi sexuală.

"Femeia ar fi fost agresată fizic de către acesta după care ar fi fost supusă acestor acţiuni sexuale în mod pervers. Individul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, iar în contextul cauzei penale urmează a fi făcută şi o expertiză biologică pentru a constată şi alte circumstanţe", a menționat ofiţerul de presă Direcţia Poliţie a Municipiului Chişinău, Adrian Jovmir. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu