Ghimpu şi Usatîi şi-au făcut selfie în faţa Parlamentului. Simpatizanţii PPPN şi-au instalat deja corturi (FOTO)

Embed:

Susţinătorii PSRM şi cei ai formaţiunii "Partidul Nostru" şi-au instalat, aseară, corturile în faţa Parlamentului. Aceştia au anunţat că se pregătesc pentru protestul care va începe în data de 27 septembrie.

Potrivit organizatorilor, spaţiul în care au fost instalate corturile se va numi "Orăşelul Victoriei". Primul politician care a venit să viziteze manifestanţii a fost şeful liberalilor, Mihai Ghimpu. Acesta a făcut un selfie cu liderul formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, şi a postat fotografia pe o reţea de socializare.

În comentariul său, Mihai Ghimpu a scris că la şase dimineaţa l-a găsit în cort doar pe primarul oraşului Bălţi, dar nu şi pe liderul socialiştilor. În replică, Igor Dodon a declarat că va dormi în scuarul Parlamentului, începând din această noapte.

Mai mult, liderul PSRM l-a îndemnat pe Ghimpu, într-un mod ironic,  să vină mai des în orăşel, dacă tot nu are ce face.

"Eu cred că fiecare orăşel îşi are fantomele sale. Fantoma orăşelului nostru este Mihail Fiodorovici, ca să fie clar. Fantoma unionismului a venit în "Orăşelul Victoriei". Mihail Feodorovici dacă vrei să fii paznic pe aici, totdeauna mare tolc din mata nu este, puteţi veni în fiecare dimineaţă. Putem să-ţi dăm şi o mătură, ia-l şi pe prietenul, ruda din Primărie, cred că n-o să piardă nimeni. Chişinăuenii vor să fie mulţumiţi", a spus liderul socialist Igor Dodon.

 

La ora șase dimineața l-am găsit pe Renato Usatâi dormind în cortul său, iar pe Igor Dodon nu, înseamnă că a dormit în...

Posted by Mihai Ghimpu on 24 Septembrie 2015
Iată cum a comentat Renato Usatîi întâlnirea sa cu Ghimpu.
 

Первый кто пришёл с нами поговорить. Обсудили выход ещё одного депутата из альянса.

Posted by Renato Usatii on 24 Septembrie 2015


PUBLIKA.MD aminteşte că duminică, 27 septembrie, mebrii Partidului Socialiştilor şi a Partidului Politic "Partidul Nostru" vor organiza o acţiune de protest în centrul Chişinăului. Susţinătorii Partidului Politic "Partidul Nostru" şi-au instalat deja corturi în faţa Parlamentului, ingnorând decizia Primăriei şi anterior anunţând că le vor instala în ziua protestului.

Citeşte şi: Igor Dodon şi Renato Usatîi pregătesc PROTESTE în centrul Capitalei. DECLARAŢIILE celor doi lideri

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu