Ghimpu: Nu moare Alianţa când vrea Iura, Vova şi cu Filea

Liderul PL, Mihai Ghimpu, mai crede în betonul Alinaţei pentru Integrare Europeană. După ce a făcut mai multe declaraţii tăioase la adresa colegilor de Alianţă, într-o nouă postare pe blogul său, liberalul se arată încrezător în durabilitatea AIE.

"Nu mor caii, când vor câinii, nu mor săracii, când vor bogaţii, nu mor naţiunile, când vor imperiile, scriam mai ieri. Astăzi, ieşind la balcon, la o ţigară, am observat un lucru foarte interesant, de la un balcon se vede sediul PPCD, iar dacă ies la alt balcon se vede sediul PCRM. Bun loc de trăit, bună aşezare. Ce să însemne oare asta? Eu ţinta lor, nu cred, e puţin. Alianţa, destrămarea AIE - iată ţinta", scrie liderul PL pe blogul său.

Totuşi, Ghimpu se arată optimist şi declară că "nu moare Alianţa, când vrea Iura, Vova şi cu Filea. Bună dimineaţa, moldoveni!".

Publika.md aminteşte că liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat, anterior, că Partidul Liberal va condiţiona în interiorul Alianţei numirea unui nou procuror general.

Anterior, Mihai Ghimpu a declarat că nu îl mai poate tolera pe Vlad Filat, pentru că l-a acuzat de faptul că ar fi cumpărat de prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc.  

Divergenţele între liderii AIE s-au accentuat după ultima şedinţă a Consiliului Alianţei, când, potrivit lui Marian Lupu, liderul PLDM era la un pas de a se lua la bătaie cu prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu