Ghimpu: La ora 13.00 Filat a distrus AIE. Streleţ: La ora 13.00 pe Ghimpu îl apucă damblaua

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, nu îşi găseşte liniştea şi foloseşte orice posibilitate pentru a reitera acuzaţiile pe care le-a adus la adresa lui Vlad Filat şi a PLDM. Nici şedinţa de azi a Parlamentului nu a fost o excepţie. Şeful liberalilor l-a învinuit din nou pe fostul premier de distrugerea AIE 2, iar deputaţii liberal-democraţi nu au întârziat cu replicile.

Ghimpu şi-a amintit despre fostul coleg de alianţă în timp ce ministrul Justiţiei, Oleg Efrim, prezenta proiectul privind punerea în aplicare a hotărârii Curţii Constituţionale cu privire la procedura de alegere a preşedintelui.

„Uitaţi-vă la ceas, tocmai la ora asta, pe data 13, Filat a distrus AIE şi cei 7 niciodată nu au condamnat decizia lui Filat”, a declarat liderul PL.

Preşedintele fracţiunii PLDM, Valeriu Streleţ, nu s-a putut abţine. „Toţi cei care o iau razna trebuie să fie ţinuţi cât mai departe de microfon. Şi vă rog să observaţi, de obicei, la ora 13, pe Ghimpu îl apucă damblaua”, a menţionat acesta.

Speaker-ul Igor Corman a încercat să calmeze spiritele: „Nu uitaţi că vă vede o ţară întreagă şi dacă nu vă pasă de imaginea Parlamentului, atunci măcar de imaginea personală să vă pese”. Acest lucru, însă, nu i-a reuşit.

„Avem o ordine de zi şi haideţi să lucrăm după ea, nu să ascultăm aberaţiile lui Ghimpu. Cât îl priveşte pe liderul PL, cer să nu i se permită accesul în Parlament fără certificat de la psihiatru”, a spus deputatul PLDM Petru Vlah.

„Propuneţi să ne axăm pe ordinea de zi, dar veniţi cu declaraţii din aceeaşi operă”, a remarcat şeful Legislativului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu