Ghimpu îl atacă pe Facebook pe fostul coleg de partid, Valeriu Munteanu: Nici cel mai veninos șarpe nu are atâta venin

Embed:

Acuzaţiile şi insultele liberalilor la adresa fostului coleg de partid Valeriu Munteanu continuă.

De această dată, preşedintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a spus că Munteanu este mai periculos decât un şarpe veninos.

Comparaţia vine după ce fostul vicepreşedinte al formaţiunii a mers, după plecarea din PL, pe la mai multe televiziuni şi a criticat modul în care decurg lucrurile în Partidul Liberal. 

"Nici cel mai veninos șarpe nu are atâta venin, cât iese din Valerică cel mititel! Totodată, preşedintele de onoare al PL a explicat de ce Valeriu Munteanu nu a fost ales preşedinte al formaţiunii şi că în fruntea partidului a ajuns Dorin Chirtoacă", a scris Mihai Ghimpu, într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui Ghimpu, la Consiliul Republican al PL, pentru Munteanu şi-au dat votul cel mult patru persoane. Ghimpu a mai precizat că Valeriu Munteanu a muncit mult în partid, dar nu a fost un om de echipă, motiv pentru care nu s-a putut bucura de o mai mare susţinere din partea colegilor.

Atacurile lui Mihai Ghimpu, dar şi ale altor liberali vin după ce, la începutul săptămânii, Valeriu Munteanu a anunţat că pleacă din PL pe motiv că noua conducere a partidului nu dorește să coalizeze cu binomul PAS și PPDA, pentru a participa la alegerile parlamentare din 24 februarie anul viitor, dar şi din cauza altor decizii luate în formaţiune.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu