Ghimpu, Diacov, Lupu şi Plahotniuc sunt falsificatori şi râsuri politice, susţine Plugaru

Embed:

Deputaţii din primul Parlament ar putea să marcheze Ziua Independenţei separat de conducerea ţării. Asta pentru că actualii guvernanţi sunt nişte hoţi, afirmă fostul parlamentar Anatol Plugaru. De cealaltă parte, reprezentanţii puterii spun că declaraţiile membrilor Parlamentului 90 au menirea să dezbine societatea.

În opinia lui Anatol Plugaru, atât fosta, cât şi actuala conducere au ignorat parlamentarii care şi-au pus semnătura pe Actul de Independenţă.

"Să sărbătorească Ghimpu, Diacov, Lupu şi alţi Plahotniuci. Cu aceşti falsificatori, cu aceste râsuri politice, noi nu avem ce face alături. Evident, cu anumite excepţii, sunt oameni care ne respectă", declară acesta.

Plugaru spune că foştii parlamentari se vor reuni într-o şedinţă în care vor decide cum vor marca Ziua Independenţei.

Democratul Dumitru Diacov este, însă, convins că deputaţii primului Legislativ vor sărbători aşa cum se cuvine. "Există un grup pentru care deja a devenit o profesie, care cu fiecare ocazie încearcă să facă declaraţii cât mai tăioase. Îmi pare foarte rău că în felul acesta tot încercăm să dezbinăm societatea. Umblă vreo 30 de persoane şi tot timpul cu pretenţii", precizează Diacov.

Ceilalţi politicieni vizaţi de Anatol Plugaru nu au fost de găsit pentru a comenta acuzaţiile care li se aduc. Declaraţia de Independenţă a fost semnată de 278 de deputaţi, dintre care 51 nu mai sunt în viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu