Ghimpu, despre vila pe care ar avea-o la Bucureşti: Daţi-mi adresa, să mă duc să dorm o noapte

Embed:

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, neagă faptul că ar avea o vilă la Bucureşti. Liberalul mai spune că bunurile şi proprietăţile indicate în declaraţia sa pe venit pentru anul 2012 constituie toată averea pe care o deţine.

"Averea mea este cea declarată. Apartamentul despre care se vorbeşte nu este trecut în proprietatea mea şi de aceea nici nu l-am indicat în declaraţia pe venit. Cât despre vila din Bucureşti, daţi-mi şi mie adresa, să mă duc acolo să dorm măcar o noapte, ca un boier cu o cucoană", a declarat preşedintele PL, Mihai Ghimpu.

În acest context, liberalul a menţionat că toate aceste informaţii sunt nişte minciuni.

Publika.md menţionează că, potrivit declaraţiei pe venit, depuse la Fisc, liderul PL, Mihai Ghimpu, a acumulat, în 2012, împreună cu soţia, peste 200 de mii de lei din salarii. A obţinut peste 300 de mii de lei din dividende, deţine un apartament estimat la peste 500 de mii de lei, dar şi o maşină marca Mercedes, în valoare de peste 100 de mii de lei. Ghimpu mai deţine şi o treime din acţiunile unei companii.

Ulterior, Comisia Naţională de Integritate a dispus verificarea averii lui Ghimpu. Asta după ce Alianţa Anticorupţie a sesizat Comisia, pe motiv că Ghimpu nu a inclus în declaraţia de un apartament în centrul Capitalei. De asemenea, Alianţa Anticorupţie a mai solicitat Comisiei să verifice informaţiile apărute în presă, potrivit cărora Mihai Ghimpu ar deţine, împreună cu alţi colegi, mai multe vile în Bucureşti.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu