Ghimpu despre numirea viceminiștrilor Justiției: Mai greu se merge la deal, la vale merg şi bostanii

Embed:

Ministerul Justiţiei ar putea avea o echipă completă de conducere săptămâna viitoare. Noul ministru al Justiţiei, Oleg Efrim, susţine că cei doi candidaţi la funcţia de viceminiştri au fost deja stabiliţi. Deocamdată, însă, numele acestora sunt ţinute în secret. "Ei nu sunt din partide, mi-am ales singur candidaţii, sunt profesionişti ambii, unul dintre ei îl aducem dintr-o misiune din afara ţării", a spus ministrul.

Oleg Efrim mai spune că s-a consultat şi cu premierul
Vlad Filat în privinţa candidaţilor la fotoliul de viceministru. Aceştia urmează ca să fie desemnaţi în funcţie de Guvern. Alianţa de guvernare nu a numit încă toţi viceminiştrii.

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este de părere că lucrurile se mișcă greu, pentru că decide numai unul. "Vedeţi că noi nu am dus la bun sfârşit numirea viceminiştrilor. Se tărăgănează, decide numai unul. Până nu vom decide toţi trei aşa cum am convenit, aşa vor merge lucrurile. Mai greu se merge la deal, la vale merg şi bostanii", a punctat Ghimpu.

Din cei 38 de viceminiştri, 11 au fost desemnaţi de Guvern, la jumătatea lunii ianuarie. De atunci au mai fost efectuate câteva numiri, însă, mai mult de jumătate dintre viceminiştri mai aşteaptă încă decizia finală a Alianţei, dacă vor fi înlocuiţi sau confirmaţi în funcţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu