Ghimpu despre Bodişteanu: El e o marionetă. Eu lupt cu balaurii, nu cu ţânţarii

Liderul PL, Mihai Ghimpu, respinge acuzaţiile precum că i-ar fi dat comandă lui Octavian Ţîcu să îl discrediteze pe actualul ministru al Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu. „Eu lupt cu balaurii, nu cu ţânţarii”, a declarat liberalul.

Mihai Ghimpu susţine că Bodişteanu trebuia să fie demis mai demult: „Întrebaţi-l pe Bodişteanu, dacă e sincer, el trebuia să fie eliberat mai înainte şi ştia despre aceasta. Am auzit ce a spus Ţîcu, el este un intelectual care a văzut nişte fărădelegi şi le spune, poate şi e o luptă între ei, sportivii”, a precizat acesta.

Şeful liberalilor a relatat cum a decis să-l propună pe Bodişteanu pentru funcţia de viceministru al Tineretului şi Sporturilor: „Prima dată când l-am văzut, aşa rotunjor la faţă, bolfoşel, lucra la Ministerul Justiţiei şi i-am propus funcţia”.

Ghimpu a declarat, însă, că nu are motive să-şi dorească o răzbunare pe actualul ministru al Tineretului şi Sporturilor. „Ce greutate are ca să lupt eu cu el? Greutatea unui pui care numai a ieşit din ou? Eu lupt cu balaurii, nu cu ţânţarii. El e o marionetă în mâinile lui Vacarciuc, care l-a făcut ministru, s-a certat cu mine şi a plecat”, a precizat liderul PL.

Publika.md aminteşte că, ieri, Octavian Ţâcu a prezentat documente, potrivit cărora Octavian Bodişteanu ar fi spălat sute de mii de lei, în perioada în care a ocupat funcţia de viceministru al Tineretului şi Sporturilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu