Ghimpu, dezamăgit de unii membri ai PL. VEZI cum îi caracterizează pe cei care au cerut reformarea formaţiunii

Embed:

Capul tuturor relelor în Republica Moldova e Petru Lucinschi, iar Ion Hadârcă e omul lui. Cel puţin aşa susţine preşedintele liberalilor, Mihai Ghimpu. Acesta susţine că nu s-a aşteptat la un asemenea pas din partea lui Hadârcă. Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii Fabrika, de la Publika TV.

"Nu am crezut niciodată că va face aşa ceva. Nu m-am aşteptat. Gata. Nu mai vreau nici să-l aud şi nici să-l văd", a menţionat acesta.

Totodată, Mihai Ghimpu a avut câte un cuvânt aparte pentru unii membrii ai grupului de reformare a PL.

"Cu Ana Guţu ne-am înţeles că nimeni nu mai iniţiază proiecte înainte de a discuta la partid, ea a lansat două proiecte foarte importante. De ce? Ca astăzi să vină cu două cuţite în inima partidului şi cu briliantele la gât pe care i le-am făcut eu cadou? Guţu habar nu are ce înseamnă partid, dar în afară de cunoştinţe e plină şi de orgoliu, mai mare individualist nu am avut. Pe Marinuţă l-a adus cineva la PL, l-am făcut ministru, dar şi l-am pedepsit pentru unele lucruri murdare. Ministrul Mediului, l-am adus de la Cimişlia, lucra acolo cu muştele, arunca pesticide. Acum, când am fost atacaţi, l-am chemat să-mi lămurească, şi a zis că nu poate. Vacarciuc a vrut să fie la Minsterul Tineretului. E bun, dar nu de ministru. Arhire e mai vechi, din front, nu am înţeles trădarea lui, dar ştiu că a vrut la Apele Moldovei, dar eu am fost împotrivă pentru că a greşit. Cojocaru în general vine la partid şi doar întreabă de fete dacă avem divinuri prin frigider. Saharneasnu nici nu am înţeles, zău, l-am ajutat cu bani la Vocea Basarabiei, şi acum…", a specificat Ghimpu.

Vădit supărat, liderul liberalilor a spus că nu regretă cele întâmplate astăzi. "Unde o să se simtă ei mai bine, dacă le-a fost greu cu mine? Lângă Dodon şi Mişin? Ăştia sunt europeni? Nişte oameni…, bate vântul şi se adună mult şi e un miros neplăcut. Mă simt ca după o ploaie, cu aer curat. Slavă Domnului că am scăpat de aceştia care stau numai cu gândul la pahar, la beciuri şi la vânătoare. Mi-i jale de ei, mâine unii o să se trezească", a conchis preşedintele PL.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu