Gheorghe Urschi la un an după ce a suferit un atac cerebral. Maestrul este de nerecunoscut VIDEO

Embed:

Omul care a făcut să zâmbească o lume întreagă de un an n-a mai fost văzut în public şi este de nerecunoscut. Vorbim de marele umorist, actor şi scriitor, Gheorghe Urschi, care iese din noude după cortină, pentru prima dată după ce a suferit un atac cerebral, scrie prime.md.

În iunie, anul trecut, întorcându-se dintr-un turneu din România, Gheorghe Urschi a suferit un atac cerebral. Acea zi a tras o linie între ce a fost şi ... ce este. A urmat un an de spitalizare şi luni de tratamente.

Costul pentru o zi de internare în spital era enorm, dar marele umorist a primit susţinere din partea prietenilor, colegilor şi a diverselor companii private. Aşa au fost acumulaţi bani pentru 4 luni de reabilitare la o clinică din Israel, unde actorul, care venise în scaun cu rotile, a fost pus pe picioare.

Gheorghe Urschi în 40 de ani de activitate, a uimit atât publicul din ţară, cât şi de peste hotare, cu abilitatea sa de a-i face pe oameni nu numai să râdă, dar şi să retrăiască micile scene din spectacolele sale. A scris cărţi şi piese de teatru, a realizat numeroase emisiuni TV şi concerte, a montat zeci de spectacole şi a turnat trei filme. Un adevărat Artist al Poporului, titlu care oficial încă nu i-a fost conferit de către autorităţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu