Gheorghe Urschi, felicitat de rude şi prieteni la 70 de ani. Un câine al poliției de frontieră l-a impresionat până la lacrimi

Embed:

Regele umorului din Moldova primeşte astăzi urări de bine şi de sănătate. Gheorghe Urschi împlineşte 70 de ani. În această zi, casa i-a fost umplută de voie bună. Maestrul este felicitat de rude, prieteni şi colegi. Umoristul a fost copleşit de emoţii când Lucky, un patruped al poliției de frontieră i-a adus o floare.

Printre cei care au venit cu vorbe bune a fost şi prietenul maestrului, Vladimir Garştea.

"Urarea principală cred că ar fi să se întâmple o minune, să îl vedem pe domnul Gheorghe sănătos. Să ne bucure cu bancurile lui. Asta să fie sănătate", a declarat Vladimir Garştea, prieten.

Alți prietenii ai maestrului, care spun că sunt orchestra lui "Gheorghe Urschi" i-au cântat "Mulţi ani trăiască".

"Dă Doamne să se împlinească vreo o minune de a se îndrepta, de a se reveni la normal, adică ca să devină așa cum l-am cunoscut noi", a spus prietenul maestrului, Efim Boico. 

Tinerii de la Comedy Zebra Show au venit cu o felicitare plină de umor.

"Eu cred că el este generația de titani a umorului basarabean autohton. Este cred că și sursa noastră de inspirație și undeva punctul de plecare a umorului nostru basarabean", a menţionat Dumitru Leonti, membru Comedy Zebra Show.

"Era un spectacol, pe vremuri era formația Fresh și se apropie în culise "măi, cine trebuie să iasă următorul", zic formația Fresh. "Cum trebuie să îi anunț știi?" Încearcă și tu cum poți. Iese domnul Urschi pe scenă și cum s-ar spune freși nu freși, dar vremea trece", a spus Dumitru Roman, membru Comedy Zebra Show.

Gheorghe Urschi a aşteptat cu nerăbdare această zi, a declarat fiica maestrului. Liliana Urschi spune că regele umorului a pregătit o mare surpriză pentru admiratorii săi.

"Pe 1 aprilie, vreau să invit lumea de pe acum, să vie la Palatul Național. Va fi concertul aniversar Gheorghe Urschi, unde vor fi cântecele, miniaturile, schetchurile, scrise de Gheorghe Urschi. Tata avea două sărbători, era 1 aprilie și ziua sfântului Gheorghe", a subliniat Liliana Urschi, fiica maestrului.

Gheorghe Urschi nu a mai ieşit pe scenă din 2011, când a suferit un atac cerebral. Maestrul s-a născut în data de 18 ianuarie 1948, în satul Cotiujenii Mari din raionul Şoldăneşti. A jucat în multe piese de teatru și a regizat zeci de spectacole, dar şi trei filme.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu