Gheorghe Lupu revine în cuşcă. Moldoveanul va lupta cu ucraineanul Roman Vîbornîi

Embed:
După o pauză de 7 luni, Gheorghe Lupu revine în lupă. Compatriotul nostru va lupta în una din cele mai așteptate partide ale galei Eagles Elimination Summer Edition cu ucraineanul Roman Vîbornîi. În tot acest timp, Lupu a participat în diverse competiții de amatori. Cei doi vor lupta în categoria de 61 de kg.

"Îl aștept în Republica Moldova. Eu sunt gata și sunt sigur că și el la fel va fi gata. Voi fi gata la 100% să arăt o luptă spectaculoasă. Sunt pregătit, muncesc. Am încredere în mine și muncesc foarte mult pentru ca să-mi acopăr greșelile pe care le-am comis în luptele precedente", a spus luptătorul Republica Moldova, Gheorghe Lupu.

"Lupu a avut în trecut mai multe lupte nereușite în cadrul proiectului Eagles. Din câte se vede și-a revenit. A schimbat antrenorul. A obținut mai multe victorii nu doar în competițiile MMA. Cred că este gata de luptă", a spus președintele FEA, Dorin Damir.

Gheorghe Lupu a disputat până acum 8 lupte în proiectul Eagles și a suferit 4 înfrângeri. Turneul Eagles Elimination se va desfășura pe 22 iunie la sala polivalentă din Chișinău.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu