Gheorghe Bobeică s-a lansat oficial în campania pentru parlamentarele din 24 februarie. Va candida în circumscripția numărul 50, Europa de Vest

Un minister al Diasporei, Unirea cu România şi recunoaşterea diplomelor de studii și a carnetelor auto pentru moldovenii stabiliți în străinătate.

Sunt doar câteva puncte din programul electoral al jurnalistului Gheorghe Bobeică. Candidatul s-a lansat oficial în campania pentru parlamentarele din 24 februarie și va candida în circumscripția numărul 50, Europa de Vest.

"Eu voi contribui la întoarcerea membrilor diasporei acasă, cerând Guvernului crearea noilor posturi de muncă avantajoase prin atragerea investitorilor străini. Pe toată perioada mandatului voi rămâne independent, adevărat promotor al idealurilor dvs. - diaspora", a spus candidatul în circumscripția nr. 50, Europa de Vest,  Gheorghe Bobeică.

Gheorghe Bobeică a chemat toți concurenții din circumscripția în care va candida să dea dovadă de corectitudine în disputele politice. Gheorghe Bobeică este jurnalist acreditat la Parlamentul European, Consiliul Europei și Curtea Europeană pentru Drepturile Omului. În circumscripția uninominală numărul 50, Europa de Vest, care este cea ma râvnită, sunt înregistrați încă opt candidați.

Lasă un comentariu