Ghenadie Orbu este golgheterul Daciei în cupele europene, în timp ce georgianul Levan Korgalidze este cotat drept cel mai periculos jucător

Embed:

Ghenadie Orbu este golgheterul Daciei în cupele europene, dar georgianul Levan Korgalidze este cotat drept cel mai periculos jucător. Revenit vara aceasta printre "lupii galbeni", el are cea mai mare experienţă, dar şi cel mai mare salariu. De partea cealaltă, vedeta lotului echipei Zeta este Damir Kojaşevici, evaluat la 250 de mii de euro.

Fiecare dintre cele două echipe are câte un jucător care poate decide singur rezultatul duelului Dacia - Zeta, din primul tur al Ligii Europa. În lotul gazdelor este vorba chiar despre doi fotbalişti, Ghenadie Orbu şi Levan Korgalidze. De altfel, din pasa lui Korgalidze a marcat Orbu în meciul tur. Iar moldoveanul este golgheterul all-time al Daciei în Europa. Totuşi, pentru jocul lui, Korgalidze este considerat cel mai valoros dintre "lupii galbeni". De aceea, este şi cel mai bine plătit fotbalist al dacilor, cu 5 mii de euro lunar.

De partea cealaltă, Zeta are în lot doi jucători foarte tineri şi bine cotaţi. Unul dintre ei este Damir Kojaşevici. În vârstă de 23 de ani, apare drept cel mai scump fotbalist din Muntenegru. Saitul transfermarkt.de scrie că valoarea lui de piaţă este de 250 de mii de euro. Cealaltă speranţă a fotbalului muntenegrean se numeşte Zaria Pelicici şi are 21 de ani. El a marcat în meciul tur de la Nicşici, din lovitură de la 11 metri. Cota sa de piaţă este estimată la 150 de mii de euro.

Lasă un comentariu