Ghenadi Golovkin va lupta din nou cu mexicanul Canelo Alvarez

Boxerul din Kazahstan Ghenadi Golovkin, campionul mondial WBA, WBC și IBO la categoria mijlocie va lupta din nou cu mexicanul Canelo Alvarez, după ce au terminat la egalitate prima confruntare disputată în septembrie anul trecut. Cei doi pugiliști au ajuns la Las Vegas,capitala boxului profesionist și sunt extrem de motivați în ajunul partidei.

"Cu siguranță va fi o altă poveste. Sunt pregătit de luptă. Sper că și Alvarez la fel. Sunt sigur că vom oferi spectatorilor o luptă frumoasă", a spus boxerul din Kazahstan, Ghenadie Golovkin.

Canelo Alvarez va disputa prima luptă după ce a fost suspendat pentru o perioadă de şase luni de către Comisia sportivă a statului Nevada, după un control antidoping care a relevat un rezultat pozitiv la o substanță interzisă.

"Sunt pregătit foarte bine de luptă. Voi încerca din prima rundă să-l surprind pe Golovkin. Acesta este obiectivul meu. Vreau ca suporterii să vină în tribune şi să se bucure de această luptă", a spus boxerul din Mexic, Canelo Alvarez.

Mexicanul are în palmares 49 de victorii, dintre care 34 prin knock-out, o remiză și două înfrângeri. De partea cealaltă Ghenadi Golovkin are 37 de victorii, dintre care 33 înainte de limită și o remiză.

Duelul dintre cei doi luptători va fii pe data de 15 septembrie în Las Vegas .
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu