Geta Burlacu susține referendumul republican din 24 februarie şi îndeamnă oamenii să iasă la vot

Embed:

Geta Burlacu susține referendumul republican din 24 februarie și Partidul Democrat. Într-un video postat pe o rețea de socializare, interpreta îndeamnă cetățenii să voteze pentru reducerea numărului de deputați.

"Eu susțin propunerea Partidului Democrat de a reduce numărul de deputați de la 101 la 61 în Parlament și posibilitatea de a retrage mandatul deputaților care nu își îndeplinesc atribuția. Apropo, democrații au pornit multe proiecte și vreau să le văd continuitatea. Pe 24 februarie nu stați acasă. Mergeți la vot, mergeți la referendum!" 

Mai mulți artiști autohtoni precum Formația Fraților Advahov, Constantin Moscovici, Nicolae Botgros, Iurie Sadovnic și Adriana Ochișanu au împărtăşit îndemnul la vot. 

CITEȘTE ȘI: Orchestra Fraților Advahov îl susțin pe Alexandru Jizdan la funcția de deputat pentru raionul Anenii Noi

PUBLIKA.MD amintește că mâine, 24 februarie 2019, cetățenii Republicii Moldova sunt așteptați la alegerile parlamentare şi referendumul consultativ. Mâine moldovenii își vor putea alege deputații care îi vor reprezenta în Parlament în următorii ani. Totodată, moldovenii vor putea vota în cadrul referendumului dacă vor să fie redus numărul de deputați și revocarea sau demiterea aleşilor poporului pentru neîndeplinirea angajamentelor. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu