Gesturi stângace la ședința Parlamentului. Deputații au râs în hohote de socialistul Eduard Smirnov (VIDEO)

Embed:

Nici şedinţa de astăzi a Parlamentului nu a trecut fără stângăcii din partea decanului de vârstă, deputatul socialist Eduard Smirnov. Legislatorul a început reuniunea fără a solicita aleşilor să onoreze Imnul de Stat. Şi limba română i-a cam dat bătăi de cap socialistului.

Dacă la şedinţa de constituire a Legislativului din 29 decembrie socialistul Eduard Smirnov a onorat drapelul şi imnul ţării cu spatele, de această dată alesul PSRM a uitat cu totul. La îndemnul colegilor, decanul de vârstă şi-a reparat greşeala.

"Stimaţi colegi, constat şedinţa de astăzi... A? Poftim, cuvântul se oferă.... Rog să onorăm drapelul şi Imul de Stat al Republicii Moldova", spunea Smirnov.  

Şi limba română i-a cam dat bătăi de cap socialistului. În loc să-l numească pe şeful său de partid preşedinte, a inventat o nouă funcţie în formaţiune - cea de "prieten".

"Acum i se oferă cuvântul domnului Dodon, prietenul socialiştilor".

Unii deputaţi au făcut haz de necaz pe seama deputatului socialist.  

"Cuvânt i se oferă domnului Ghimpu. Poftim! - Spasiba"

Eduard Smirnov s-a încurcat şi în prevederile Regulamentului Parlamentului.

"Pentru că acum vom vota, este necesar ca fracţiunile să propună numărătorii care vor monitoriza voturile. Sector numărul trei, domnul Ghimpu, vă rog. Noi contor nu avem, domnule preşedinte".

Întrucât şedinţa Parlamentului se desfăşoară în limba română, Eduard Smirnov a fost nevoit să stea cu căştile lipite de urechi pentru a-şi înţelege colegii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu