GESTURI DISPERATE! Morminte săpate pe un drum ASFALTAT la cimitirul "Sfântul Lăzăr" (VIDEO)

Embed:

Lipsa de locuri în cimitirul "Sfântul Lazăr" îi împinge pe locuitorii Capitalei la gesturi disperate. Oamenii au început să-şi îngroape morţii în drum şi să sape mormintele direct în asfalt. Administraţia intenţionează să schimbe hotarele cimitirului din cauza numărului prea mare de rezervări.  

Femeia din imagini şi-a înmormântat tatăl acum un an. Ea spune că a solicitat un loc de veci anume în acest sector, deoarece vrea ca mormântul să fie mai aproape de intrarea în cimitir. Singurul loc disponibil a fost în mijlocul drumului.

"Toţi care trec pe aici neapărat trebuie să comenteze, să spună câteva cuvinte. Nu înţeleg de ce oamenii sunt aşa de răi. La mine fix aşa durere ca la oricare altul care stă aici culcat şi la oricare rudă care trece pe aici", a spus femeia.

Nu toţi însă sunt de acord cu această practică.

Cimitirul "Sfântul Lazăr" are o suprafaţă de peste 120 de hectare. Din cauza că anual, aici sunt înmormântaţi mii de oameni, administraţia a solicitat autorităţilor municipale şi primăriei Grătieşti să permită extinderea cimitirului cu încă 50 de hectare.

Administraţia Cimitirului "Sfântul Lazăr" spune că oamenii solicită singuri locuri de veci pe această porţiune de drum.

"Acel lot de pământ vreo 25 de ani în urmă a fost ca drum, dar s-a construit biserica şi s-a blocat drumul, acces nu mai este şi tot timpul se primea ca o gunoişte. Şi au parvenit solicitări de la oamenii care au rude înmormântate acolo, în sectorul 144, care e alipit de drum să rezerveze ca să fie mai aproape de rude", a declarat directorul Cimitirului "Sfântul Lazăr" din Capitală, Pavel Eni.

În Cimitrul "Sfântul Lazăr" din Capitală sunt peste 280.000 de morminte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu