Gestul mărinimos a unei românce, stabilite în Italia. Oamenii săraci, încurajaţi să ia pachete cu mâncare de la restaurantul său

O româncă stabilită la Brescia, în Italia, și-a deschis un magazin în orașul respectiv.

Femeia a uimit întreaga comunitate printr-un gest făcut pentru persoanele sărace. Pentru a nu arunca mâncarea care rămâne la închiderea programului, ea a decis ca aceasta să fie ambalată în pungi, iar săracii sunt invitați să vină să le ia.

„Se hai fami, prendi” (Ia, dacă ți-e foame), a scris femeia pe respectivele pungi cu alimente.

Și a desenat și câte o inimioară, a informat rotalianul.com. „Mulți oameni ar duce-o mai bine!” Cristina Georgiana Vlad s-a stabilit în Italia cu 18 ani în urmă. Ea deține o cafenea în Brescia și a decis să doneze în fiecare seară toate brioșele, croissantele și sandwich-urile care rămân nevândute peste zi, informează libertatea.ro.

Pungile sunt puse pe vitrina exterioară a magazinului și, oricine dorește, poate lua câte una.

"Dacă și alte brutării, magazine și pizzerii ar face la fel, mulți oameni ar duce-o mai bine și nu s-ar mai face atâta risipă", a spus Cristina Vlad.

După ce inițiativa ei a fost făcută publică și alte persoane i-au urmat exemplul, aducând pungi cu mâncare pentru oamenii săraci care trec prin fața respectivei cafenele. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu