Gestul extrem al unui CONTABIL. A furat o sumă imensă pentru iubitul său din conturile clienţilor

Hans-Jürgen H., un bărbat din Germania, angajat al unei bănci, a furat o sumă uriașă din conturile clienților săi pentru a-i oferi o viață de lux iubitului român, în speranța că acesta va rămâne în continuare alături de el. 

Hans, în vârstă de 48 de ani, contabil la o bancă din Stuttgart, a furat 725.000 de euro din conturile bancare ale clienților săi pentru a se asigura că iubitul român nu îl va părăsi și pentru a-i satisface toate mofturile.

Germanul l-a dus pe iubitul român în vacanțe scumpe, în Maldive, i-a cumpărat automobile de lux și i-a oferit cadou operații de înfrumusețare.

"Mi-a fost frică să-l pierd. Acum îmi este rușine și ştiu că voi plăti până la sfârșitul vieții mele”, a declarat neamțul, potrivit bild.de.

Bărbatul a pus la cale o înşelătorie de proporţii, pentru că avea acces total la conturile clienţilor. Și contabililor puși de anchetatori să verifice tranzacțiile făcute de acesta nu au găsit nimic în neregulă până când Hans nu a povestit exact cum a procedat pentru a sustrage fabuloasa sumă.

Pentru faptele lui, neamțul riscă patru ani de închisoare. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu