Gest urât în Cupa Angliei. Diego Costa l-a muşcat pe un jucător de la Everton

Embed:

Gest urât în Cupa Angliei. Atacantul echipei Chelsea Londra, Diego Costa, l-a muşcat de gât pe un jucător de la Everton. În urma acestui incident, Costa a fost eliminat.

Incidentul s-a produs în minutul 84 al meciului dintre Chelsea şi Everton din sferturile Cupei Angliei. După ce a fost faultat de Gareth Barry, atacantul londonezilor, Diego Costa l-a lovit cu capul în figură pe jucătorul lui Everton după care l-a muşcat de gât.

Pentru acel gest Costa a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. După ce arbitrul i-a acordat al doilea cartonaş galben, acesta s-a oprit în dreptul lui şi a scuipat, gest care îi poate aduce o suspendare drastică din partea Federaţiei Engleze de Fotbal.

Everton a învins Chelsea cu 2-0 datorită celor două goluri marcate de Romelo Lukaku şi s-a calificat în sferturile Cupei Angliei.

Ieşirea lui Diego Costa nu reprezintă ceva nou pentru fotbalul englez. În 2013 fostul atacant al echipei Liverpool, Luis Suarez, l-a muşcat de umăr pe fundaşul lui Chelsea, Branislav Ivanovic.

Un gest similar fotbalistul din Uruguay a făcut la Mondialul din 2014, când și-a înfipt dinții în umărul italianului Giorgio Chiellini.

În urma acestui scandal, Suarez a fost suspendat pe o perioadă de 4 luni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu