GEST TERIBILIST. Un bărbat a sărit gol cu parașuta cântând la vioară (VIDEO)

Un bărbat a sărit gol cu parașuta cântând la vioară. Muzicianul austrsalian și-a propus să facă ceva deosebit cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani, iar gestul său a devenit viral pe rețelel de socializare, scrie BBC News, potrivit libertatea.ro.

Glen Donnelly și-a propus ca saltul său cu parașuta să nu fie unul banal, așa că a decis să nu poarte nimic în afară de un ham cu care să se lege de parașutistul care l-a însoțit și o vioară cu care să cânte două piese în timpul săriturii.

Pentru că era ziua sa de naștere, muzicianul australian a cântat Happy Birthday și apoi partea de deschidere a operei Lark Ascending a compozitorului englez Ralph Vaughan Williams. "Este o piesă frumoasă despre o pasăre care crește în aer și a fost perfectă", a declarat el pentru BBC.

Saltul său a avut și un scop social. El și-a dorit ca prin acest gest să crească gradul de conștientizare a problemelor legate de imaginea corporală în rândul bărbaților.

El povestește că problemele sale legate de anxietatea corporală au început la 18 ani, când un alt muzician a făcut o remarcă despre burta lui. După aceea a ajuns să sufere de tulburări dismorfice ale corpului, o afecțiune care determină oamenii să devină obsedați de defectele corpului lor.

În anii care au urmat, Donnelly s-a recuperat cu ajutorul unui psihiatru și a decis că vrea să-i ajute și pe alții să treacă peste astfel de probleme.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu