Gest inexplicabil! Părinții unui candidat au donat pentru campania contracandidatului său

Părinții guvernatorului republican din Wisconsin, Kevin Nicholson, au făcut o donaţie uriașă contracandidatului său, chiar în ziua în care acesta și-a anunțat candidatura pentru poziția de senator de Wisconsin, scrie libertatea.ro.

Înregistrările federale, săptămâna trecută, arată că mama și tatăl lui Kevin Nicholson său au dat câte 2.700 de dolari senatorului democrat Tammy Baldwin, contracandidatul fiului lor.

Nicholson, cre a fost la rândul său democrat spune că a părăsit partidul nemulțumit de poziția acestora privind războiul din Irak. Dar familia sa a rămas fidelă partidului lui Donald Trump.

"Părinții mei au o viziune diferită față de mine", a spus Nicholson.

"Nu este surprinzător faptul că ei ar susține un candidat precum Tammy Baldwin care împărtășește perspectiva lor", a declarat candidatul, care și-a lansat candidatura în iulie anul trecut.

Înregistrările arată că părinții lui, Donna și Michael Nicholson, au donat și pentru alte campanii ale candidaților democrați.

Nicholson însuși a fost cândva președinte al Colegiului Democrat al Americii și a vorbit la Convenția Națională Democrată din 2000.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu