GEST ÎNDUIOŞĂTOR! Ce a făcut un poliţist după un GRAV ACCIDENT RUTIER (FOTO)

Gestul unui poliţist a înduioşat planeta. Şeriful s-a deplasat de urgenţă la locul unui teribil accident rutier produs în Leeds, Alabama. Dintre fiarele contorsionate a fost extrasă şi o fetiţă de doar câteva luni pe care reprezentantul legii o strânge la piept şi o transportă atent departe de locul coliziunii.

Un fotograf a imortalizat momentul. Deşi omul legii îşi ascunde privirea în spatele unei perechi de ochelari de soare, figura bărbatului, congestionată de grijă şi emoţie pentru bucăţica de viaţă din braţele lui, a stârnit un imens val de emoţie pe siteurile internaţionale care au preluat fotografia, scrie evz.ro.

"Putem fi extrem de duri uneori. Asta e natura umană. Dar nu suntem nici maşini sau computere. Avem sentimente şi slăbiciuni. Suntem oameni. Iar noi, reprezentanţii legii din această comunitate, încercăm să-i tratăm pe oameni exact aşa cum ne dorim ca şi copiii, soţiile sau părinţii noştri să fie trataţi”, a declarat poliţistul.

Patru persoane au fost rănite în accidentul în care au fost implicate o ambulanţă, trei autoturisme şi un camion. Fetiţa din braţele şerifului şi mama sa au scăpat nevătămate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu