GEST IMPRESIONANT al unui bărbat! Construieşte case pentru persoanele care trăiesc pe străzi

Gest impresionant al unui bărbat din Statele Unite! Impresionat de drama prin care trec zeci de mii de persoane fără adăpost, americanul a început să construiască locuinţe pentru cei care trăiesc pe străzi. Iar la proiectul său caritabil contribuie şi elevii unei şcoli primare din Los Angeles, scrie observator.tv.

"Era o femeie pe nume Smokie, care avea în jur de 60 de ani, locuia în cartierul meu şi dormea în noroi. Toată lumea de acolo o cunoştea şi o plăcea, dar nimănui nu-i păsa că-şi petrecea nopţile pe pământ. Nicio persoană nu ar trebui să fie homeless, să fie lăsată pe cont propriu într-una din cele mai bogate ţări ale lumii", a spus Elvis Summers.

Elvis nu lucrează singur. Are peste 130 de mici ajutoare, care învaţă la o şcoală din California. Aşa că, dacă tot îi are alături pe puştii cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, Elvis Summers va construi o casă puţin mai mare. 

Copiii lucrează în ture ca adevăraţi profesionişti. Iar acum sunt ajutaţi de 15 studenţi aflaţi în vacanţă. 

Autorităţile din Los Angeles se confruntă de ani de zile cu problema persoanelor fără adăpost. Aproximativ 58 de mii de oameni ajung pe străzi, iar mulţi dintre ei sunt veterani de război.

Elvis încearcă acum să ridice cât mai multe locuinţe, în speranţa că în viitor va reuşi să înfiinţeze un cartier de case pentru persoanele fără adăpost. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu