Gest extrem! Un bărbat s-a sinucis după ce i-a murit bunica

Gest extrem al unui bărbat din Pitești care s-a sinucis după ce i-a murit bunica. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit spânzurat de proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie. Potrivit apropiaților, omul intrase în depresie după ce bunica acestuia a decedat în urmă cu o săptămână, scrie libertatea.ro.

Alerta a fost dată, joi, de proprietarul unui apartament din Pitești, după ce bărbatul, căruia îi închiriase locuința, nu mai răspundea la telefon. Când a mers să verifice ce se întâmplă, omul l-a descoperit pe chiriaș spân

Un echipaj SMURD şi un altul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş au intervenit la locul tragediei. Medicii au fost nevoiți să constate decesul victimei.

Potrivit vecinilor, Doru Stoian, bărbatul de 50 de ani care și-a pus capăt zilelor, rămăsese singur, după ce bunica lui, alături de care locuia, a murit.

Cum nu avea serviciu, el trăia din pensia bătrânei. Bărbatul, cunoscut drept un consumator de alcool, ar fi intrat în depresie și a recurs la gestul extrem.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu