Gest extrem înainte de nuntă: O mireasă s-a filmat înghițind otravă pentru că fostul iubit o șantaja (VIDEO)

O femeie care urma să se căsătorească peste 10 zile, a recurs la un gest șocant din cauza fostului iubit care o șantaja: s-a filmat înghițind otravă, scrie libertatea.net.

Tânăra pe nume Nisha Devidas, din Rohini, India, a decis să-și pună capăt zilelor după ce a început să fie şantajată de unul din foştii săi iubiţi, Nikhil Borkar.

Cu 10 zile înainte să ajungă în fața altarului, Nisha s-a filmat în timp ce-şi turna otravă pe gât. După ce a băut lichidul, femeia i-a trimis imaginile fostului iubit.

Fratele femeii, Ravi Kavle, spune că aceasta se săturase să fie șantajată și a decis să se sinucidă din această cauză. Potrivit acestuia, Nisha se simţise folosită, fiind “sătulă” și  “la pământ”.

„Nunta surorii mele era programată pe 4 februarie, dar a murit cu 10 zile înainte de a merge la altar. Nikhil Borkar este responsabil de moartea ei, el este singurul vinovat. La începutul relaţiei, a păcălit-o pe sora mea spunându-i că se vor căsători. Apoi s-a folosit de ea în fel şi chip, după care a început s-o şantajeze”, a povestit fratele tinerei, pentru presa locală.

Poliția a început o investigație în acest caz, dar nu apar încă informații conform cărora autoritățile ar fi început să-l interogheze pe presupusul șatajist al femeii, Nikhil.

Trupul tinerei a fost descoperit de o persoană necunoscută și a fost dus de urgență la spitalul din Bhandara. Din păcate, femeia a fost declarată decedată.

Antenționăm că videoclipul de mai jos poate avea un impact empoțional puternic și este interzis minorilor.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu