GEST EXTREM în Capitală. Un tată şi-a înjunghiat propriul fiu (VIDEO)

Un bărbat din Capitală şi-a înjunghiat propriul fiu. Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 15:00, în sectorul Centru al Capitalei.

Tatăl împreună cu fiul ar fi consumat băuturi alcoolice, când, la un moment dat, între cei doi s-ar fi iscat un conflict. În urma acestuia, suspectul a luat un cuţit de bucătărie şi l-a înfipt feciorului în piept.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei pentru a cerceta cazul. La scurt timp, a ajuns şi o ambulanţă care a transportat victima în vârstă de 35 de ani, la Institutul de Medicină Urgentă pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Tatăl rănitului, în vârstă de 64 de ani, a fost condus la Inspectoratul de Poliţie Centru, pentru a fi interogat. În cadrul audierilor, agresorul şi-a recunoscut vina.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, pe marginea acestui caz a fost iniţiat un proces penal, iar suspectul este cercetat în stare de libertate, întrucât, feciorul încă nu a depus nicio plângere.

Din spusele oamenilor legii, cei doi fac parte dintr-o familie social-vulnerabilă. Mai multe detalii, urmăriţi în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

Lasă un comentariu