GEST EXTREM al unui tată din Căpreşti, Floreşti: Şi-a înjunghiat propriul fiu (VIDEO)

Gest extrem din partea unui bărbat. În urma unui conflict, acesta și-a înjunghiat fiul. Incidentul a avut loc acum două zile, în localitatea Căpreşti, raionul Floreşti.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Floreşti, Dina Fomin, totul s-a întâmplat după ce între ce doi s-ar fi iscat o ceartă. Fiind în stare avansată de ebrietate, tatăl a luat un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat pe tânăr în regiunea abdomenului.

Martoră la cele întâmplate a fost mama băiatului care a alertat imediat poliţia.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii l-au găsit pe bărbat beat criţă, iar fiul într-o baltă de sânge. La locul incidentului a fost solicitat şi un echipaj mobil de urgenţă care a transportat victima la Spitalul Raional.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, a fost internat în secţia de terapie intensivă şi rămâne în continuare sub supravegherea medicilor.

În acest context, forţele de ordine au iniţiat o cauză penală. În continuare, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu