GEST EXTREM al unui tată din Căpreşti, Floreşti: Şi-a înjunghiat propriul fiu (VIDEO)

Gest extrem din partea unui bărbat. În urma unui conflict, acesta și-a înjunghiat fiul. Incidentul a avut loc acum două zile, în localitatea Căpreşti, raionul Floreşti.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Floreşti, Dina Fomin, totul s-a întâmplat după ce între ce doi s-ar fi iscat o ceartă. Fiind în stare avansată de ebrietate, tatăl a luat un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat pe tânăr în regiunea abdomenului.

Martoră la cele întâmplate a fost mama băiatului care a alertat imediat poliţia.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii l-au găsit pe bărbat beat criţă, iar fiul într-o baltă de sânge. La locul incidentului a fost solicitat şi un echipaj mobil de urgenţă care a transportat victima la Spitalul Raional.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, a fost internat în secţia de terapie intensivă şi rămâne în continuare sub supravegherea medicilor.

În acest context, forţele de ordine au iniţiat o cauză penală. În continuare, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu