Gest EMOȚIONANT la un concert. Oamenii l-au ridicat pe braţe pe un tânăr aflat în scaunul cu rotile ca să vadă mai bine scena

Embed:

Sunt imaginile solidarităţii! S-a întâmplat la un concert de heavy metal organizat în nordul Spaniei. Oamenii din public l-au ridicat pe braţe pe un tânăr aflat în scaunul cu rotile ca să vadă mai bine scena. L-au purtat din mână în mână până l-au adus aproape de trupa lui preferată, „Arch Enemy”.

Momentul a fost filmat şi postat chiar de suedezii de la Arch Enemy pe contul de Twitter al trupei. Clipul a stârnit admiraţia oamenilor şi are deja peste un milion şi jumătate de vizualizări. „Să ajuţi un om în scaunul cu rotile să danseze pe heavy metal, asta e omenie”, a scris cineva într-unul din comentariile la clip.
 
Momentul amintește de un altul, similar, petrecut în România, în 2015, la Electric Castle. Atunci, o fotografie cu un tânăr în scaun cu rotile, ţinut pe braţe şi umeri de prietenii săi, în timpul concertului The Prodigy, a fost postată pe un site de socializare şi a adunat deja mii de like-uri şi distribuiri. Tânărul surprins în fotografie, Cătălin Mariș, avea atunci 30 de ani şi a ajuns în scaunul cu rotile în urma accident de motocicletă. Locuieşte acum în Italia, dar venise în țară special pentru a merge la festivalul din curtea Castelului Banffy.

Tânărul surprins în fotografie, Cătălin Mariș, avea 30 de ani și venise special din Italia pentru trupa Prodigy la Electric Castle 2015. FOTO: Facebook.com/Adrian Roşca

 
 
 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu