GEST DISPERAT! Un bărbat din raionul Ungheni S-AR FI SINUCIS din cauza unui poliţist

Embed:

Un bărbat în vârstă de 44 de ani dintr-un sat din raionul Ungheni a fost găsit ieri strangulat. Rudele şi prietenii săi spun că el ar fi recurs la gestul extrem pentru că nu ar rezistat presiunilor şi ameninţărilor din partea polițistului de sector. Ultimul l-ar fi obligat să achite amenzile fiului său, care este plecat în străinătate. 

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 17:00, pe o potecă din sat. Colegii de serviciu ai bărbatului, care muncea într-o seră, spun că el a plecat mai devreme, după ce a fost sunat de către poliţistul de sector. Cei doi s-ar fi întâlnit în barul din localitate.

Rudele victimei susţin că bărbatul a fost determinat să recurgă la acest gest de către polițistul de sector. El l-ar fi forţat să achite amenzile fiului său, care ar fi intrat într-un gard cu automobilul.

Sătenii spun că la locul tragediei a venit şi polițistul de sector, care era în stare de ebrietate.

"I se împleticeau picioarele şi i-am spus: 'Eşti la locul de muncă şi tu eşti beat', iar el: 'Mulţumesc, mulţumesc' şi a fugit", a spus sora victimei.

Poliţistul de sector nu a fost găsit pentru a comenta subiectul, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliţie din Ungheni au refuzat să facă declaraţii.

"Din discuţiile prealabile, decedatul a discutat cu 2 ore în urmă cu poliţistul de sector. La moment investigăm ce au discutat ei, ce a adus la aceasta", a precizat Dorin Foros, procuror.

Dacă în acest caz va fi deschis un dosar penal, persoana care va fi găsită vinovată riscă până la patru ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu