GEST DISPERAT LA STĂUCENI. Un bărbat și-a dat foc în pragul locuinţei fostei soţii

Orbit de furie şi ameţit de alcool, și-a dat foc în pragul locuinţei fostei soţii. Este isprava unui bărbat, de 43 de ani, care a hotărât în acest fel să se răzbune, după ce femeia  i-ar fi interzis să intre în apartament, pentru a-şi vedea copilul.

Incidentul a avut loc ieri seara, în oraşul Stăuceni, municipiul Chişinău. Potrivit poliţiei, femeia nu şi-ar fi lăsat soţul în casă, pentru acesta era băut.

La locul incidentului, astăzi nu am găsit pe nimeni acasă. Câţiva vecini, care au preferat anonimatul ne-au confirmat cele întâmplate şi au spus că cei doi soţi locuiesc separat de trei ani, de când sunt divorţaţi.

Incidentul s-a produs aici, la etajul cinci. Supărat că fosta soţie a refuzat să-i arate copilul, bărbatul s-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc. După cum cum puteţi vedea, flacăra a fost atât de puternică încât a afectat şi uşa locuinţei.

Fosta soţie a bărbatului a apelat serviciul de urgenţă 112. Până la venirea medicilor şi a poliţiştilor, mai mulţi vecini au sărit în ajutorul bărbatului şi au stins flăcările.

"Din cele declarate de către bărbat, el a venit în vizită la fosta soţia pentru a o vedea şi totodată şi pe copilul minor, în vârstă de 16 ani. Soţia observând că el era în stare de ebrietate nu i-a permis să intre în locuinţă, urmare la ce s-a stropit cu o substanţă inflamabilă şi s-a incendiat", a spus ofiţerul de presă la Poliţia Capitalei, Natalia Stati. 

Cazul dat este documentat, în continuare, de către Inspectoratul de Poliţie Râşcani pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu