Gest de umanitate! Angelina Jolie a vizitat un centru pentru refugiați din Atena (VIDEO)

Actrița Angelina Jolie, în calitatea sa de emisar al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați, a vizitat miercuri portul Pireu, din apropiere de Atena, unde s-a întâlnit cu peste 4.000 de refugiați, scrie Agerpres.ro.

Cu părul prins în coadă, îmbrăcată în pantaloni și cu un tricou, vedeta și-a făcut apariția în portul grecesc la ora 10:00 GMT, însoțită de oficiali ai Comisariatului ONU pentru Refugiați și înconjurată de reprezentanți ai presei.

Actrița a stat de vorbă aproximativ 30 de minute cu reprezentanți ai ONU și cu câțiva refugiați sirieni și irakieni într-o clădire a portului.

La plecarea vedetei, în pofida măsurilor de precauție luate de anturajul său, câteva zeci de jurnaliști, cameramani și fotoreporteri au forțat cordonul de securitate instalat de poliție pentru a ajunge la actriță. Aceasta a refuzat să discute cu presa și s-a îndreptat spre mașina cu care a venit.

Înainte de a sosi la Atena, Angelina Jolie a fost în Liban unde a vizitat tabăra de refugiați de la Bekaa. Presa elenă a publicat speculații conform cărora actrița se va duce joi la frontiera cu Macedonia, informație care nu a fost confirmată oficial.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu