GEST CARITABIL! 130 de copii din familii sărace și din şcoli-internat din ţară au primit ghiozdane şi rechizite noi

Embed:

130 de copii din familii sărace și din şcoli-internat au primit ghiozdane şi rechizite noi. Acestea au fost oferite de Organizaţia caritabilă "Inimă bună", care a reuşit să adune 35 de mii de lei pentru a le face o bucurie copiilor.

Timp de o săptămână, voluntarii au mers în 20 de localităţi şi au împărţit darurile. Au ajuns şi la Centrul de Plasament Temporar pentru Copii "Curcubeul speranţei" din Vadul lui Vodă. În centrul de plasament se află 19 copii. Toţi sunt elevi şi au aşteptat cu nerăbdare darurile.

Reprezentanţii ONG-ului susţin că pentru fiecare copil au fost cheltuiţi aproximativ 300 de lei.

"În centru avem câţiva copii care nu au nicio rudă. Ei au nevoie de ajutorul oamenilor cu inimă mare, care au ales să-şi manifeste căldura, bunătatea şi grija", a menţionat Natalia Postolachi, administrator centrul de plasament.

Voluntarii le-au adus în dar copiilor şi trei mingi de fotbal.

Banii pentru procurarea cadourilor au fost colectaţi în cadrul unui târg de caritate.

"În afară de banii care au fost colectaţi în cadrul târgului de caritate, prietenii celor de la "Inimă bună" ne-au adus multe rechizite şcolare. Astfel, am reuşit să pregătim de şcoală mai mulţi copii decât preconizăm", a declarat Aliona Apostol, administrator Organizaţia "Inimă bună".

Ultima localitate pe care o vor vizita voluntarii este Jora de Sus din raionul Orhei. Acolo, luni vor fi împărţite ghiozdane şi rechizite şcolare la 34 de elevi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu