Gerul se mai domolește puțin. Câte grade vor indica termometrele în țară

Embed:
Astăzi, în țară cerul va fi predominant variabil, iar vântul va sufla slab din Sud-Est. La Briceni şi Bălţi se vor înregistra minus doua grade Celsius, iar la Soroca minus trei grade. La Orhei va fi minus un grad. La Chişinău, Tiraspol şi Leova se vor înregistra zero grade Celsius, Iar la Comrat și Cahul e prognozat plus un grad Celsius.

În zilele următoare, temperaturile vor crește. În Capitală, sâmbătă și duminică maximele vor ajunge până la plus două, şi respectiv plus şase grade Celsius. La începutul săptămânii viitoare vremea se va încălzi, iar temperaturile vor ajunge la plus şapte grade celsius. Luni şi marţi în nordul ţării se aşteaptă precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 10 grade, iar la Paris se vor înregistra cu doua grade mai puţin. La Londra vor fi 12 grade şi va ploua. La Berlin se vor înregistra 7 grade, iar în capitala Italiei plus 16 grade Celsius. La București, meteorologii au prognozat un grad Celsius. Ziua de mâine va fi geroasă la Moscova și Kiev unde se așteaptă minus cinci și, respectiv, minus trei grade Celsius. În Europa Centrală va fi mai cald. La Budapesta se așteaptă şase grade, la Varșovia patru grade, iar la Praga vor fi cinci grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu