Germanii au turnat un film despre cum au cucerit ei Cupa Mondială la Campionatul din Brazilia

Embed:

La Berlin a avut loc premiera filmului "Die Mannschaft". Este o peliculă despre Campionatul Mondial din acest an în care au fost prezentate detalii despre felul cum a fost cucerit titlul selecţionata Germaniei. Evenimentul a fost organizat cu mare fast, iar printre invitați au fost președintele ţării Joachim Gauk, cancelarul Angela Merkel sau președintele FIFA, Sepp Blatter.

Filmul Campioanei Mondiale este o aventură a naţionalei Germaniei în Brazilia. Această peliculă oferă detalii despre titlulul mondial cucerit de nemţi.

Regizorii au avut grijă ca filmul să fie plin de dramatism, însă nu i-au privat pe microbişti de momentele hazlii. Într-una din scene, Bastian Schweinsteiger joacă golf, iar Thomas Mueller devine un chelner în fustă roz.

Premiera filmului a avut loc la Berlin, iar campionii mondiali din Brazilia au defilat alături de soţii sau iubite pe covorul roşu. De la eveniment nu a lipsit nici preşedintele FIFA, Sepp Blatter care a dezvăluit cum a cucerit Germania titlul mondial.

"Germania a fost cea mai bună echipă din Brazilia. Pentru mine a fost o Cupă Mondială foarte încordată. Sunt mulţumit de faptul că această echipă a devenit campioană, inclusiv sunt mulţumit de felul cum a muncit federaţia de fotbal a Germaniei", a declarat preşedintele FIFA, Sepp Blatter.

"Sunt mândru de această echipă. Fiecare în parte şi-a adus aportul la acest succes şi nu a existat un superstar care a decis soarta turneului. Echipa a fost vedeta Mondialului din Brazilia", a spus selecţionerul Mannschaft-ului, Joachim Loew. 

Înainte de premiera filmului, fotbaliștii şi staful tehnic au fost decoraţi de preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, dar şi de cancelarul Angela Merkel cu cea mai înaltă distincție în sport oferită în această ţară.

În acest an, Germania a cucerit al patrulea titlu Mondial din istorie. În finala de la Rio, nemţii au învins cu 1-0 Argentina după golul reuşit de Mario Gotze în minutul 113.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu