Germanii au inventat boxerii ce vor apăra bărbații de radiația telefoanelor mobile. Care e secretul

Un grup de studenți din Munchen, Germania, au inventat o formă mai deosebită de protecţie pentru bărbații care obișnuiesc să țină telefonul mobil în buzunarul pantalonilor, mai exact o pereche de boxeri țesuți parțial cu fire de argint.

Potrivit unui studiu recent, radiaţiile electromagnetice emise de telefoanele mobile ar putea reduce numărul de spermatozoizi la un bărbat, fapt care ar diminua fertilitatea acestuia.
 
Boxerii minune, ai căror denumirea comercială este "Crown Jewels Underwear", au un preţ de 30 de euro și au menirea de a respinge impulsurile de radiaţii ale dispozitivelor mobile
  
"Vânzările iniţiale au fost încurajatoare, suficient ca să ne stimuleze să continuăm. Este un proiect din inimă", a declarat Nick Piepenburg.
 
Inventatorii au descris propriul produs ca fiind delicat pe piele, oferind în acelaşi timp "un anumit grad" de protecţie. Ei afirmă că poartă boxeri anti-radiaţie sub pantaloni.
 
"Avantajul argintului e că este fin pe piele şi oferă un anumit grad de protecţie împotriva radiaţiilor”, a declarat la rândul său Peter Pau, profesor de Tehnologie a microundelor de înaltă frecvenţă.
 
<iframe width="480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/55X3bW4o8vU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu