GERMANIA - FRANȚA 0-0. Cele două echipe au jucat la Munchen în Liga Națiunilor

Embed:

Noua competiție fotbalistică continental inter-țări, Liga Națiunilor, a început cu un super-meci.

Ultimele două campioane mondiale, Germania și Franța, au jucat aseară la Munchen în etapa inaugurală a turneului în cadrul primei grupe a Ligii A. Cele două echipe nu au oferit spectacolul așteptat de suporteri și partida s-a terminat cu scor alb, 0-0.

Nemții au irosit cea mai mare ocazie a meciului. După o centrare din corner, Ginter a reluat cu capul din câțiva metri, însă portarul Areola a respins miraculos.

Scorul serii a fost înregistrat la Cardiff, în Țara Galilor. Bale și compania au învins naționala Irlandei cu 4-1 în grupa a patra a Ligii B. Galezii conduceau cu 3-0 încă la pauză. Golurile au fost marcate de Lawrence, Bale și Ramsey.

Gazdele și-au mărit avantajul în minutul 55 prin Roberts, iar irlandezii au înscris golul de onoare peste 11 minute prin Williams.
În aceeași Ligă B, dar în prima grupă, reprezentativa Ucrainei a învins-o in extremis pe cea a Cehiei cu 2-1 în deplasare.

Gazdele au deschis scorul încă în minutul 4 prin Patrik Schick, însă ucrainienii au egalat la finalul primei reprize prin Evhen Konoplianka și au dat lovitura în prelungirile partidei, când au marcat golul victoriei prin Olexandr Zincenko.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu