Gérard Depardieu vorbeşte despre incidentul care l-a readus pe prima pagină a tabloidelor

Embed:

Actorul francez, Gérard Depardieu, rupe tăcerea şi vorbeşte despre incidentul care l-a readus pe prima pagină a tabloidelor. După ce şi-a făcut nevoile fiziologice chiar pe culoarul avionului companiei Air France, Depardieu face haz de necaz la emisiunea jurnalistului Anderson Cooper de la CNN.

Ştirea că actorul francez Gerard Depardieu a urinat în avion a făcut înconjurul lumii. Incidentul nu l-a făcut pe artist să-şi piardă simţul umorului

"I-am zis însoţitoarei de bord: Doamnă, trebuie să merg la toaletă. Nu sunt bolnav, nu sunt un terorist, vreau doar să fac pipi. Ea, însă, mi-a spus: "Nu! Mergeţi la locul dumneavoastră!"

Provocând deja râsul prezentatorului şi a publicului, Gerard Depardieu a continuat şirul detaliilor. "Atunci am luat o sticlă de la un prieten şi am urinat. A fost atât de frumos", a adăugat acesta. 

Nu este pentru prima dată când jurnalistul râde în hohote. El a făcut o criză de râs în direct, după care a comentat momentul "delicat" în care s-a aflat Depardieu.

Presa străină a scris atunci că Gérard Depardieu era băut când a urinat chiar sub privirile pasagerilor. Actorul a negat, însă, că ar fi consumat băuturi alcoolice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu