Gerard Butler a fost spitalizat. Afecţiunea de care suferă actorul britanic

Actorul de film şi producător britanic Gerard Butler a fost spitalizat într-un centru medical privat din Santo Domingo, fiind afectat de o diverticulită fără complicaţii, a confirmat miercuri pentru EFE o sursă medicală care nu a dorit să fie identificată, scrie agerpres.ro.

Actorul, în vârstă de 49 de ani, a fost internat la clinică luni 26 noiembrie, acuzând dureri abdominale de care suferea de peste 72 de ore, astfel încât s-a decis internarea lui pentru a fi supus unor analize.

Potrivit sursei, medicii care l-au îngrijit l-au supus unei examinări RMN bănuind că este vorba de o apendicită, însă rezultatele au evidenţiat că actorul suferă de diverticulită. Este vorba de o afecţiune dureroasă, care se dezvoltă atunci când diverticulul (asemănător cu o pungă), care se formează în peretele colonului, se inflamează sau se infectează.

De cele mai multe ori, diverticulita poate fi tratată prin schimbări în regimul alimentar şi în cazul unei infecţii, prin tratament antibiotic. Mici pungi care se formează pe peretele interior al intestinului.

Actorul scoţian, protagonist al dramei muzicale "The Phantom of the Opera", sau al filmului istoric '300', care l-a făcut cunoscut în întreaga lume, se află în situaţie stabilă sub îngrijirea medicului Fernando Contreras.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu