GER CUMPLIT ÎN TOATĂ ȚARA. Câte grade vor indica termometrele în următoarele zile

Embed:
Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab din Nord-Est. La Briceni şi Soroca se vor înregistra minus 10 grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai puţin. La Orhei, mercurul din termometre va indica ziua până la minus opt grade. La Tiraspol, vor fi minus şapte grade. La Leova temperaturile vor ajunge cel mult până la minus şase grade. La Comrat şi Cahul se vor înregistra minus cinci grade Celsius.

La noapte, în Capitală, vom avea temperaturi de minus opt grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală, se va înregistra până la minus şapte grade. Săptămâna viitoare se aşteaptă ninsori, iar mercurul din termometre va coborî până la minus şase grade Celsius, în timpul zilei şi până la minus 18 grade pe timp de noapte.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi senin. La Madrid se vor înregistra 14 grade Celsius, iar la Roma va fi cu două grade mai puţin. La Londra vor fi trei grade Celsius, iar la Paris zero grade. În capitala Germaniei temperatura va fi de minus trei grade, iar în cea a Austriei se vor înregistra minus cinci. La Praga şi Budapesta mercurul din termometre va arăta minus patru grade, iar la Varşovia minus nouă grade Celsius. La Belgrad şi Bucureşti vor fi minus două grade. La Kiev sunt prognozate minus 11 grade, iar în capitala Rusiei vor fi până la minus 15 grade Celsius. Cel mai cald va fi la Atena unde se vor înregistra 12 grade Celsius. La Ankara termometrele vor indica opt grade.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu