Georgia va organiza excursii pentru a atrage mai mulţi vizitatori

Embed:

Georgia va organiza excursii pentru a atrage mai mulţi vizitatori, după ce fluxul de turiști ruși a fost oprit prin decizia autorităţilor de la Kremlin de a interzice zborurile din și spre această țară. National Geographic a lansat un proiect în acest sens, care are drept scop atragerea turiștilor din țările anglofone.

Autoritățile de la Tbilisi au apreciat inițiativa, grație căreia cetăţenii din SUA, Canada și Noua Zeelandă vor putea vizita locurile pitorești din țară.   

Relaţiile dintre Georgia şi Rusia s-au înrăutăţit în urma protestelor violente, izbucnite în 20 iunie, după ce deputatul rus Serghei Gavrilov a susţinut un discurs în limba rusă din fotoliul preşedintelui parlamentului georgian.

În urma manifestaţiilor, ultimul a demisionat, însă protestatarii susţin că nu se opresc aici. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că guvernarea este prea prietenoasă cu Rusia, care îşi menţine ilegal trupele pe teritoriul Abhaziei şi Osetiei de Sud.

Mai devreme, Moscova a suspendat toate zborurile din și spre Georgia, iar Rospotrebnadzor a declarat că vinurile georgiene, importate în ultima perioadă, au fost de calitate inferioară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu