Georghi Demetradze, condamnat la şase ani de închisoare

Embed:

Fostul internaţional georgian Georghi Demetradze a fost condamnat la şase ani de închisoare sub acuzaţia de fraudă şi delapidare. Conform procurorilor georgieni, fostul fotbalist a făcut parte dintr-o organizaţie de pariuri ilegale care a acţionat în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Cunoscutul golgheter georgian Georghi Demetradze a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru fraudă şi delapidare. Fostul fotbalist a făcut parte dintr-o organizaţie de pariuri ilegale care a acţionat în timpul Campionatului Mondial de anul trecut. Demetradze, ajuns la 34 de ani, a fost arestat în iulie împreună cu doi complici, iar poliţia georgiană a pus sechestru pe mii de dolari câştigaţi de cei trei prin fraudă.

Demetradze a debutat în fotbal la Dinamo Tbilisi, iar în 1997 s-a transferat în Olanda, la Feyenoord. După numai un an, georgianul s-a transferat în Rusia, la Alania Vladikavkaz, unde a devenit golgeterul primei ligi ruseşti. A mai jucat la Dinamo Kiev, Real Sociedad şi Lokomotiv Moscova, dar şi în campionatele din Israel şi Azerbaidjan. La echipa naţională a Georgiei, Demetradze a adunat 56 de prezenţe şi a marcat 12 goluri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu