George Lucas, creatorul Star Wars, a devenit tătic la 69 de ani

Embed:

George Lucas, creatorul Star Wars, a devenit tătic la 69 de ani, după ce, cu o luna în urmă, s-a căsătorit cu Mellody Hobson. Fetiţa lor s-a născut pe data de 9 august de la o mamă surogat. Regizorul Star Wars şi Mellody Hobson s-au căsătorit pe data de 22 iunie. La eveniment au fost prezenţi: Ron Howard, Francis Ford Coppola şi Steven Spielberg.

Apar noi dezvăluiri despre interpreta care a dispărut prematur din viaţă. Mădălina Manole se pare că vroia să divorţeze de soţul ei. Înainte cu trei luni de a se sinucide, Mădălina a mărturisit familiei că nu mai poate să trăiască cu soţul ei. Mădălina Manole, despre care s-a stabilit că s-a sinucis cu Furadan, mai fusese căsătorită cu Şerban Georgescu, compozitor cu 15 ani mai vârstnic decât ea, care, după cum mărturisea ea, a fost marea ei iubire.

Bruce Willis a declarat că s-a plictisit de filmele lui de acţiune, dar continuă să le facă pentru bani. Actorul de 58 de ani, devenit celebru cu seria Die Hard, iar acum promovează tot un film de acţiune, Red 2. El a spus că exploziile şi rolurile lui dă băiat bun deja nu mai sunt actuale.

Declaraţiile vin după ce săptămâna trecută, Willis a fost în centrul unui scandal, provocat de faptul că Sylvester Stallone a anuntat public ca Bruce Willis nu mai face parte din echipa The Expendables 3. Se pare că cearta a pornit de la bani, dupa ce Willis i-ar fi cerut 1 milon de dolari pe zi pentru 4 zile de filmari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu