George Clooney, denunţat la POLIŢIE, în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia

Embed:

Festivalul de Film de la Veneţia îl aduce din nou în atenţia presei pe George Clooney, la câteva zile de la premiera spectaculoasă a noului său film "Gravity". De această dată, starul de la Hollywood este pus într-o lumină proastă. El a fost denunţat la poliţie pentru că a condus o barcă-taxi pe canalele veneţiene. În schimb, Nicolas Cage a fost ovaţionat la premiera noului său film.

George Clooney a fost surprins de mai multe ori la volanul unui taxi pe apă. Imaginile au atras atenţia unui avocat local, care a cerut autorităţilor să investigheze dacă actorul american are o licenţă nautică. Oficiali de la primărie susţin că fotografiile din presă nu sunt o dovadă, aşa că poliţia face verificări. Dacă totul se adevereşte, Clooney riscă o amendă. Investigaţia l-a amuzat pe actor. El a declarat, cu zâmbetul pe buze, că este una dintre cele mai dificile situaţii cu care s-a confruntat.

Între timp, Festivalul de Film de la Veneţia continuă cu noi proiecţii. Ieri seara, Nicolas Cage a fost prezent pe covorul roşu, la premiera mondială a peliculei, "Joe", în care joacă rolul unui bărbat cu patima alcoolului. Însoţit de soţia sa, actorul a fost ovaţionat de fani.

Din cele 53 de filme care sunt rulate, 20 vor fi în competiţia pentru marele trofeul, Leul de Aur. Premiul va fi decernat pe 7 septembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu